Concert de presentació del segon disc del Poeta Cuántico a la Nova Jazz Cava

No Comment

poeta_cuánticoAvui, diumenge 25 de gener (20.00h, Nova Jazz Cava) El Poeta Cuántico – l’alter ego de Juan Luís Rubio – ens presenta en concert el seu segon treball Mientras te desvistes, en el que hi trobarem una vessant més divertida i descarada d’aquest artista terrassenc.

En aquest disc,  El Poeta Cuántico narra un recorregut per diverses emocions, de l’amor a l’odi tot explorant paradoxes i fent ús de la ironia per acabar rient de les pròpies contradiccions. Es tracta d’una petita muntanya russa que intercala el bolero, la rumba, la balada, cançons descaradament pop, i pinzellades de jazz i de soul. I és que el bon gust no entén d’estils ni de ritmes. Abunden en aquesta col·lecció de cançons xiuxiueigs, cors i invitacions a arrupir-se, i en elles són tan importants les lletres com els silencis i els sospirs. Tots hem tingut alguna vegada la sensació d’estar allargant un punt final i se’ns escapa un somriure quan escoltem aquesta expressió tan gràfica.

El Poeta Cuántico ha comptat amb la participació de grans veus en dos duets. Per una banda, Judit Neddermann al bolero Ya lo sé; per altra banda, Maria Josep Obis (Ocumé) a la balada Es el fin. També cal destacar les col·laboracions de Javier Martín, ex-baixista de “Ojos de Brujo”, en el tema instrumental de fusió flamenca 2012 fue un buen año; Pep Bonachera als vents; la virtuosa guitarra d’Emilio Pérez a la rumba De lo que no tengo i l’elegant veu de Mònica Guech en diversos cors. A més, artistes com Gabi Martínez, Sergio Párraga, Isidre Delgado (La Locomotora Negra), David Parras, Aleix Tobias (Coetus), Marta Pons, José Robisco, Josep Flix, Lluís Molina, Carlos de Arriba (Orquestra Maravella), Emilio Ruiz i Paquito Escudero també han aportat el seu art a aquest disc.

Autoproduït per Juan Luís Rubio i amb Paquito Escudera com a enginyer de so, bateria i percussionista principal del disc, és un segell discogràfic de Temps Record.

Related Articles

Deixa un comentari