Concert de gospel organitzat per ALEI i Església Unida per donar suport a La Trobada, dissabte 19 de maig

No Comment

El concert de Vocal Groove Barcelona se celebrarà a l’Auditori de l’Església Unida, serà d’entrada lliure i els donatius recaptats es destinaran a reprendre l’activitat del restaurant del temps La Trobada, que va haver de tancar portes recentment.

El proper dissabte 19 de maig a les 19h, l’Associació Local d’Entitats per a la Inclusió (ALEI) de Terrassa i l’Església Evangèlica Unida organitzen el concert solidari Gospel per la Inclusió amb Vocal Groove Barcelona, una agrupació de gospel professional. El concert servirà també per explicar el paper que juguen a Terrassa les 27 entitats que actualment formen ALEI, a més de servir de suport al projecte comú de La Trobada, el restaurant del temps que fomenta la inclusió social de persones en situació vulnerable i que ha deixat de donar servei al públic després de cinc anys i a l’espera d’un nou local on reprendre l’activitat.

El concert, que es realitzarà a l’Auditori de l’Església Unida, vol ser accessible i assequible a tothom que vulgui gaudir-ne, pel que l’entrada és gratuïta. Aquells que vulguin podran fer un donatiu a la sortida. L’import recaptat es destinarà a La Trobada.

ALEI treballa a Terrassa des de 1999 amb l’objectiu de promoure la inclusió social. Un element clau de l’associació és el treball en xarxa entre les entitats, amb projectes comuns que han tingut un important impacte social a la ciutat, pensant especialment en les situacions de risc sorgides de l’anomenada nova pobresa i en superar filosofies de treball estricament assistencials, fomentant l’apoderament, l’enfortiment de la dimensió comunitària i la participació des de la responsabilitat col·lectiva.

Al web d’ALEI hi podreu trobar més informació sobre les entitats que treballen i acompanyen a persones que viuen circumstàncies de risc d’exclusió social.

Vocal Groove Barcelona és una agrupació de Gospel professional integrada per cantants i músics. Amb la seva força vocal ens mostren el poder i el missatge del gospel, una música que és una història d’influències mútues entre les arrels africanes, els cants de l’època de l’esclavitud entre la població afroamericana i els cors espirituals.

Els mitjans de comunicació podeu assistir al concert, gravar imatges i fer les fotos que considereu necessàries. Si esteu interessats en parlar amb algú, contacteu amb nosaltres.

 

Related Articles

Deixa un comentari