Concurs «BalldeBastons.REC», només queda un mes per participar!

No Comment
Demostració de ball de bastons

El Concurs «BalldeBastons.REC» és un concurs d’edició de vídeos organitzat per la Federació Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya que té com a objectiu el foment i la difusió del Ball de Bastons mitjançant les noves tecnologies i la creativitat de la societat que ens envolta. Tradició i innovació s’uneixen per vestir de gala aquest concurs que només estableix una norma molt bàsica: la temàtica! Els vídeos que es presentin al concurs han de tenir com a base temàtica el Ball de Bastons, si bé no es requereix cap element explícit d’aquesta dansa sinó que el vídeo en tracti d’ella.

Podeu consultar les bases del concurs, animeu-vos a participar en aquest a partir del qual esperem que el Ball de Bastons i la cultura popular en general en surti reforçada.

Des de la Coordinadora es demana compartir aquesta informació amb totes les persones, siguin o no participants directes en aquesta dansa tan antiga i tan rica. Tothom té quelcom a dir, tothom té somnis i il·lusions i tothom pot participar en el Ball de Bastons ja sigui ballant, tocant la música que marca el ritme, creant noves coreografies, observant i somrient en veure els espectacles. Tothom té cabuda en el món bastoner.

Related Articles

Deixa un comentari