Conferència sobre Joan Triadú, pedagog i pare, 29 de setembre a la Factoria Cultural

No Comment

Enguany se celebra l’any Joan Triadú, en el centenari del seu naixement


Teresa Triadú, pedagoga i filla de Joan Triadú, oferirà aquest dimecres 29 de setembre a les 19 h la conferència “La pedagogia no s’acaba mai i té, com deia Maragall de la poesia, virtuts inconegudes” de Joan Triadú. Una xerrada per conèixer més a fons el pedagog, escriptor, crític literari i activista cultural que va ser Joan Triadú. Des de les primeres classes de català a casa seva fins al reconeixement del país per la feina feta en pro de la llengua catalana. També permetrà aproximar-se a la seva part més personal, com a pare.

La xerrada anirà acompanyada de l’audiovisual “Llegir com viure” de Mireia Sallarés. Una peça que segueix la biografia de Joan Triadú i que combina textos de les seves Memòries d’un segle d’or, recitats per l’actor Lluís Soler, amb fragments d’una entrevista de Sílvia Còppulo, la darrera que va fer Joan Triadú.

L’acte tindrà lloc el dimecres 29 de setembre a les 19 h a l’Aula Magna de la Factoria Cultural de Terrassa. L’entrada és lliure i per assistir-hi cal inscriure-s’hi prèviament al formulari que es pot trobar a omnium.cat/terrassa.


Related Articles

Deixa un comentari