Convocat 3r Curs i Concurs d’elaboració de ratafia

No Comment
Guanyadores 2n concurs: Montserrat Martin i Joan Gràcia: 2n i 3r clasificats, amb el President de l'Ateneu Terrassenc, el President de la Colla dels Federins, i el senyor Alberto Orta membre del Jurat. Foto Federins Guanyadores 2n concurs: Montserrat Martin i Joan Gràcia: 2n i 3r clasificats, amb el President de l’Ateneu Terrassenc, el President de la Colla dels Federins, i el senyor Alberto Orta membre del Jurat. Foto Federins

 

Per tercer any, començarà aquest juny la celebració de l’alquímia de la ratafia, un procés que culmina a l’octubre. La colla de Trabucaires, Federins de Terrassa, amb col·laboració de la Coope Candela, cooperativa de consum, recupera la tradició d’una ‘infusió’ tradicional, en una festa que s’inicia uns mesos abans en el curs d’elaboració de la ratafia, seguit per la cerca i selecció de les herbes, espècies i fruits al voltant de la màgia de Sant Joan, per culminar, desprès de una pacient espera a ‘sol i serena’, en el tast del resultat de una lenta maceració, en la forma dels esperits de la nostra terra.

Calendari del Curs i Concurs de Ratafia:

Dijous 8 de juny: Presentació dels curs i el concurs.

Taller teòric. A les 19:30. Lloc Ateneu Terrassenc. Passeig Vapor Gran, 39

Diumenge 15 d’octubre: Tercer Concurs d’elaboració de ratafies artesanals de Terrassa. Degustacions. Fira de productes relacionats. Passeig del Vapor Gran.

Col·laboren:

Cafè- Teatre. Ateneu Terrassenc. Cooperativa del Candela. Amics del Vapor Gran

Participa:

Licors Portet.

Suport:

Ajuntament de Terrassa. Diputació de Barcelona. Generalitat de Catalunya

Related Articles

Deixa un comentari