Convocats els premis Anna Murià de contes i Agustí Bartra de poesia

No Comment

Els Amics de les Arts i Joventuts Musicals, conjuntament amb l’Ajuntament de Terrassa, convoquen el II premi Ciutat de Terrassa Anna Murià de contes en català i, com cada any, també el XVII premi Ciutat de Terrassa Agustí Bartra de poesia catalana. Es poden presentar obres a concurs fins al 31 de juliol, tal com indiquen les bases d’ambdós premis literaris.


El certamen de contes Anna Murià atorgarà un premi a un llibre de contes inèdits i escrits en català, d’una extensió no inferior a 200.000 ni superior a 300.000 caràcters amb espais. Pel que fa al premi de poesia Agustí Bartra, el premi s’atorgarà a un llibre de poemes inèdits i escrits en català, d’una extensió no inferior a 250 ni superior a 500 versos. 

Bases del II premi de contes Anna Murià:

 1. Es convoca el II Premi Ciutat de Terrassa Anna Murià dedicat a un llibre de contes en català.
 2. Les obres aspirants a aquest premi hauran de ser originals i inèdites, escrites en català. Només es podrà presentar una obra per autor o autora. No s’hi podran presentar els autors o les autores que hagin guanyat edicions anteriors del mateix premi.
 3. L’extensió haurà de ser la normal d’un volum d’aquestes característiques i, en qualsevol cas, no inferior a 200.000 ni superior a 300.000 caràcters amb espais.
 4. Els originals hauran de presentar-se per correu electrònic en un document amb format PDF.
 5. La tramesa es realitzarà a l’adreça literatura.aajm@gmail.com, fins al 31 de juliol de 2020, amb les dades personals adjuntes al cos del correu. L’organització del premi garantirà l’anonimat de la persona participant en el cas que es presenti amb pseudònim.
 6. El veredicte del jurat es farà públic en el marc d’un acte organitzat per l’Ajuntament de Terrassa el 17 de novembre de 2020 a la Biblioteca Central de Terrassa. L’esmentat veredicte serà inapel·lable.
 7. El premi consisteix en una dotació de 1000 euros atorgada per Voliana Edicions, en concepte d’avançament de drets d’autor, i la publicació en edició comercial del llibre guanyador. L’Ajuntament de Terrassa facilitarà la publicació de l’obra en regim de coedició amb Voliana Edicions.
 8. El premi podrà declarar-se desert si les obres presentades no reuneixen, al parer del jurat, mèrits suficients o no s’ajusten a les característiques de la convocatòria. El premi es indivisible. Si escau, però, el jurat podrà fer mencions honorífiques a altres obres presentades.
 9. El jurat de la convocatòria de 2020 està format per Natàlia Cerezo, Jaume Closa, Guillem Miralles, Agnès Peiró i Jordi Solé Camardons, i Jordi F. Fernández, que actuarà com a secretari sense vot.
 10. La presentació dels originals suposa l’acceptació íntegra d’aquestes bases i condicions generals, així com dels drets i obligacions que se’n deriven.

 

Bases del XVII Premi Ciutat de Terrassa “Agustí Bartra” de Poesia – 2020

 1. Es convoca el XVII Premi Ciutat de Terrassa Agustí Bartra dedicat a un llibre de poemes en català.
 2. Les obres aspirants a aquest premi hauran de ser originals i inèdites, escrites en català. Només es podrà presentar una obra per autor o autora. No s’hi podran presentar els autors o les autores que hagin guanyat edicions anteriors del mateix premi.
 3. L’extensió haurà de ser la normal d’un volum d’aquestes característiques i, en qualsevol cas, no inferior a 250 versos ni superior a 500 versos.
 4. Els originals hauran de presentar-se per correu electrònic en un document amb format PDF.
 5. La tramesa es realitzarà a l’adreça literatura.aajm@gmail.com, fins al 31 de juliol de 2020, amb les dades personals adjuntes al cos del correu. L’organització del premi garantirà l’anonimat de la persona participant en el cas que es presenti amb pseudònim.
 6. El veredicte del jurat es farà públic en el marc d’un acte organitzat per l’Ajuntament de Terrassa el 17 de novembre de 2020 a la Biblioteca Central de Terrassa. L’esmentat veredicte serà inapel·lable.
 7. El premi consisteix en la publicació en edició comercial del llibre guanyador. L’Ajuntament de Terrassa facilitarà la publicació de l’obra en règim de coedició amb Pagès Editors. L’obtenció del premi no implica la renúncia dels drets d’autor per part de la persona guanyadora, ni de la primera edició ni de les successives.
 8. El premi podrà declarar-se desert si les obres presentades no reuneixen, al parer del jurat, mèrits suficients o no s’ajusten a les característiques de la convocatòria. El premi es indivisible. Si escau, però, el jurat podrà fer mencions honorífiques a altres obres presentades.
 9. El jurat de la convocatòria de 2020 està format per Neus Aguado, Jaume Aulet, Antoni Clapés, Àngels Marzo i Llorenç Soldevila, i Jordi F. Fernández, que actuarà com a secretari sense vot.
 10. La presentació dels originals suposa l’acceptació íntegra d’aquestes bases i condicions generals, així com dels drets i obligacions que se’n deriven.

 

Related Articles

Deixa un comentari