Coordinadora de grups de cultura popular: Sant Jordi a casa, però amb un ‘bocí de cultura’, flors, dibuixos, balls, escultures…

No Comment

Una proposta a les colles i a tothom per aquest Sant Jordi, planteja la Coordinadora de Grups de Cultura Popular i Tradicional Catalana de Terrassa: animeu-vos a «fer un dibuix, un ball, escultura, el que imagineu… fent servir una rosa i un objecte relacionat amb els grups de cultura popular catalana».

Davant la situació en què vivim, que sembla que s’allargarà encara algun temps, «és evident que ens trobem en un situació excepcional», constaten des de la coordinadora de grups en un comunicat fet públic el 15 d’abril. «Tenim el país gairebé parat degut al confinament provocat pel covid-19», una situació que ja va forçar l’anul·lació de la festa Culturassa d’aquest any i que, ara, impedirà la celebració al carrer del dia del llibre i la rosa.

«Davant d’aquesta realitat», declara, «la Coordinadora vol aportar el seu recurs mes preuat: un bocí de cultura». Com que no ho podrà ser als carrers de la ciutat, els grups de cultura proposen fer servir els menjadors, interiors de casa, finestres, terrasses i balcons de les cases.

Així, proposen a totes les colles que el proper dijous 23 d’abril 2020, el mateix dia que s’havia de celebra Sant Jordi, s’animin a fer un dibuix, un ball, escultura…. posar en marxa la imaginació, fent servir una rosa i un objecte relacionat amb els grups de cultura popular catalana.

Animen també a publica-ho el dia de Sant Jordi fent servir el hastag #rosaconfitada. I res, a esperar que «més endavant, celebrar la diada tal com cal».

Related Articles

Deixa un comentari