Crònica de Poesia anunciada

No Comment
Martí Purull_PPT Martí Purull. Foto: JFFF
Cris López_PPT Cris López. Foto: JFFF
Cysko_PPT Cysko Muñoz. Foto: JFFF
Belén RG_PPT Belén Roldán. Foto: JFFF
Ángel Cazorla. Foto: JFFF Ángel Cazorla. Foto: JFFF

Amb quatre acords i la majúscula veu d’en Tom Waits començava el primer Perifèric Poetry de Terrassa al Jazz Cava. La música s’extingia, els presentadors i poetes Martí Purull i Cris López assaltaven l’escenari i després d’un instant de silenci on tot es posava a lloc, començava l’acte tal com només podia començar… amb Poesia.

Una breu presentació i una calorosa benvinguda per als dos convidats, Cysko Muñoz i Belén Roldán, que substituïen amb èxit rotund la malaurada absència d’en Dante Alarido, que no va poder participar de la festa per motius personals.

Tot passa com ha de passar, i en Cysko i la Belén van entusiasmar a un nombrós públic egarenc, que gaudien del Perifèric Poetry prenent alguna copa tot distribuït en tauletes davant de l’escenari. Les llums càlides i un so memorable van ser l’equació perfecte per tal que ambdós poetes, amb gran experiència a l’escenari en diferents slams, ens regalessin una mostra magnífica del que és la poesia oral i escènica: versos de gran intensitat dramàtica i poètica, un ús de la veu molt treballat, a cavall entre la contenció i la proclama, i la transmissió dels sentiments a través de la gesticulació. Tot plegat va fer molt fàcil la connexió entre els poetes i un públic molt entregat.

Després d’un gran aplaudiment va tenir lloc el moment del Micro obert, que es va iniciar amb un petit homenatge al desaparegut poeta Francesc Garriga, i que va comptar amb les intervencions d’Enric de Tierz i d’Àngel Cazorla. Un espai idoni per a tot poeta amb ganes de compartir la seva obra en un ambient molt especial. Una poesia més per acabar i el Perifèric Poetry Terrassa s’acabava amb aplaudiments i agraïments per a tots els poetes!

Una nova manera de gaudir de la poesia a Terrassa, que es repetirà el pròxim 9 d’abril al Jazz Cava de Terrassa amb Jaume Muñoz com a poeta convidat!

 

Cris López

In : Cultura

Related Articles

Deixa un comentari