‘Cultura confitada’, el calendari 2021 de Cultura Popular de Terrassa

No Comment


Un any més, i ja en són nou, la Coordinadora de Grups de Cultura Popular i Tradicional edita el Calendari de la Cultura Popular terrassenca, que marca tots els actes públics organitzats a la ciutat al llarg de tots els mesos de l’any en aquest àmbit.

Aquest novè calendari porta per títol “Cultura confitada”, posa en valor i fa servir els recursos de les també tradicionals tècniques de conserva i preservació d’aliments i, en aquest cas, energies, projectes, experiència i valors…

I és que ningú ni res ha pogut esquivar el virus i els seus efectes i conseqüències, algunes inevitables (forces de la natura desfermada?), però altres derivades de decisions i actuacions maldestres, temeràries, interessades i/o totalment improvisades dels governs en els diferents àmbits. Una gestió de la crisi que, de ben segur, caldrà examinar, i per la qual caldrà demanar responsabilitats.

El disseny del ‘Calendari 2021. Cultura Confitada’ és de l’empresa Coromines i les imatges són del conegut fotoperiodista local Lluís Clotet, que ha volgut plasmar en cadascuna de les imatges el que han sigut les festes de la Cultura Popular terrassenca els darrers anys i el que ha sigut enguany, unes places ben buides.

A més d’informar de les actuacions locals dels grups que formen part de la Coordinadora també hi consten les dades de contacte de cada grup, amb aquest calendari asseguren des de la Coordinadora: «volem fer present la Cultura Popular en el dia a dia de la ciutat».

Així mateix, «volem fer un reconeixement a tots els col·lectius que estan fent un esforç davant d’aquesta pandèmia, i per posar el nostre granet de sorra», informen tot anunciant que l’entitat donarà els ingressos de la venda del calendari a la Marató de TV3, dedicada enguany a la investigació del Covid-19

El calendari es pot comprar a les llibreries, papereries i quioscs habituals, així com a les entitats de Cultura Popular de Terrassa.

Related Articles

Deixa un comentari