DaniZAR inaugura exposició: Els Little Toons, al Centre Excursionista

No Comment

El 4 d’abril tindrà lloc la inauguració de l’exposició “Els Little Toons de DaniZAR”, al Centre Excursionista de Terrassa, una exposició dedicada als còmics i il·lustracions de temàtica infantil-Juvenil que l’artista ha fet en els darrers 3 anys.

DaniZARfirst-comics-talent-contest-color

L’exposició “Els Little Toons de DaniZAR” és una selecció dels còmics i il·lustracions realitzades els darrers 3 anys per Dani Zarzuelo (Terrassa, 1975). El seu dibuix, que sempre ha estat realista, ha derivat en aquests 3 anys a un estil proper al dibuix animat (toon) on els personatges es caracteritzen per ser petits i amb un cap gran (little).

L’obra gràfica de DaniZAR sempre s’ha mogut entre la publicació en línia (webcòmic) i l’edició d’històries pròpies creades per a tots els públics. En aquests 3 anys ha tingut especial atenció al públic infantil-juvenil. El seu univers de personatges és del més variat; herois de móns de fantasía com “Renna y Bulor”, superherois catalans com “Catalan Networks” o paròdies de sèries de televisió com “Águila coja”.

Actualment es troba treballant en una nova aventura de “Little Renna” titulada “Little Renna y el circo de los Dragones” que es publicarà sota un segell d’autoedició. En estones mortes sempre està gargotejant a la seva llibreta d’esbossos dibuixant versions de personatges de còmic, cine i televisió que després publica en el seu compte d’instagram (@danizarzuelo).

Lloc:

Sala d’actes del Centre Excursionista de Terrassa – Carrer Sant Llorenç 10 – Terrassa (BCN)

Dates:

4 al 29 d’abril.

Inauguració el 4 d’abril a les 19.30portada_Aguila_Coja_01de DAniZar

In : Cultura

Related Articles

Deixa un comentari