Dansa, poesia i audiovisuals, “Pedra de Tartera», de Pau’a’m, estrena a la Sala Crespi

No Comment

El dia 18 de març a les 20h a la Sala Crespi s’estrena l’espectacle de dansa, poesia i audiovisuals “Pedra de Tartera” de Pau’a’m.

Pau’a’m és un jove ballarí i poeta que després d’haver-se iniciat i ballat en el terreny professional de la dansa, i haver publicat el seu primer poemari, crea per primera vegada la seva opera prima anomenada “Pedra de Tartera”. Aquest és un espectacle multidisciplinari on dansa, poesia i audiovisuals es fusionen i entren en comunió amb músiques de Schubert i Lizst, a més a més és una producció apta per a persones amb discapacitat auditiva.

La majoria del producte escènic que es podrà veure, aflora totalment de la creativitat de Pau’a’m i l’equip que li ha donat suport. També cal esmentar que s’ha rodejat d’algunes entitats importants i amb molta experiència en el terreny per tal de desenvolupar correctament tot aquest conjunt artístic: tant en residència artística com és el cas de La Unió Santcugatenca o ajuda en residència tècnica, estrena, exposició de pintures i punt de venda del llibre de mà de la Sala Crespi de Terrassa; però també val a dir que ha rebut mentoria i guia de la productora catalana internacional Habemus Corpus de Miquel G. Font.

A més a més, hi haurà un punt de venda del poemari “CAUREM” de Pau’a’m, origen dels poemes de la producció que s’estrenarà. Des del dissabte dia 11 hi ha l’exposició de paisatges mentals cromàtics de la pintora Maria Altimira Marfà, pintures que acompanyen els poemes en aquest llibre i que intervenen en els audiovisuals de la mateixa producció.

L’artista Maria Altimira Marfà, graduada en Belles Arts i estudiant d’Història de l’Art, i per descomptat, pintora en actiu, aquest cop ha aportat part de lacol·lecció de monotípies tant per il·lustrar el llibre “CAUREM” com per donar color als audiovisuals de l’estrena. Aquestes pintures no solament es poden veure en aquests dos contextos esmentats sinó també en viu al vestíbul de la Sala Crespi d’una part de la col·lecció en qüestió, en concret 36 monotípies que també podran ser adquirides després de l’estrena.

Per a més informació podeu consultar la web i xarxes socials de la Sala Crespi així com veure un petit tast a https://www.youtube.com/watch?v=N8IgcWDmaN8

Related Articles

Deixa un comentari