Comença l’hivern amb la festa folk de Treure Ball

No Comment
Balls folk i tradicionals a sala d'actes del CC Avel·lí Estrenjer (Foto: PV) Balls folk i tradicionals a sala d’actes del CC Avel·lí Estrenjer (Foto: PV)

Què bé, i què maco! … i, ostres tu, no ho sabia que fèieu això tan bo! Enmig del ball, bon ambient i bon rotllo, amigues de fa temps, cares noves també, mentre sona una mazurca, ara, i un vals, després, seguit d’una polca. Músiques i balls (tradicionals, d’arrel…?) en aquest “gasta-soles”, festa folk d’hivern, al centre cívic Avel·lí Estrenjer del barri del Poble Nou, dissabte 21.

Aquí ho tens, l’acordió diatònic i el violí de les Farigola Trad, un duet amb poc més d’un any i mig de recorregut, que ofereix ball folk a partir de temes propis, d’autor i d’arrel tradicional; “una formació de petit format capaç de fer ballar molta gent, un ball fet a mida”, segons afirma la propaganda i confirma la imatge que ofereix la sala.

La festa continua amb Terra de Sons, i ara ja fins i tot més d’un que no coneixia el passet de la mazurca en arribar ja s’anima a moure el cos, amb o sense pas, tampoc no importa tant.

De totes formes, aprendre és fàcil i econòmic, i divertit, apropant-se a la gent del grup organitzador de la festa folk d’hivern, el Treure Ball Terrassa, un club de ferides pel ball i les músiques folk i tradicionals.

Doncs això, una nit de festa i ball perfecte. Perquè, a més, amb música i rotllo artesanal, en viu, de proximitat, sostenible, no contaminant, sense additius, colorants ni conservants. Que no pari el gasta-soles!

https://www.facebook.com/TreureBallTerrassa

Related Articles

Deixa un comentari