Descobrirem “Who is Harry Nilsson?” en VOSE al Videodrome

No Comment
Cartell del documental Foto: www.harrynilsson.com Cartell del documental Foto: harrynilsson.com

Avui dimecres, 19 de novembre (21:30h, Ateneu Candela) tornem a tenir Videodrome centrat en el documental musical. En aquesta ocasió, la projecció estarà centrada en la música pop de Who is Harry Nilsson? (and why is Everybody Talkin’ About Him?) (2010). Dirigit per John Scheinfeld, es tracta d’un documental sobre el brillant compositor i cantant nord-americà Harry Nilsson (1941-1994) que va tenir el seu màxim reconeixement a mitjans dels anys setanta però no va saber portar tant de talent sense autodestruir-se.

Dustin Hoffman anunciarà la notícia de la seva mort i, a partir d’aquí, viatjarem per la vida de Harry Nilsson explicada en primera persona a través de fragments de la seva inèdita biografia oral i amb l’aparició de Micky Dolenz, Terry Gilliam, Eric Idle, Al Kooper, Randy Newman, Yoko Ono, Van Dyke Parks, Jimmy Webb, Paul Williams, Robin Williams i Brian Wilson.

Per una banda, serem testimonis dels seus inicis, de la seva primera glòria com a hitmaker dels 60’s fins al seu pas com a cantautor intimista altament irònic, del poder de la seva veu i com s’estableix una íntima relació amb la melodia. Però, per altra banda, també serem testimonis de la seva pròpia destrucció a través de l’eterna festa i com un dels majors talents musicals del segle XX va desaparèixer tot estrangulant la seva vida.

In : Cultura

Related Articles

Deixa un comentari