Dia Mundial de teixir en públic al Parc de Sant Jordi, dimecres 22 de juny

No Comment

Aquest dissabte se celebra internacionalment el World Wide Knit in Public Day!. Es tracta d’una jornada que té lloc a diferents ciutats dels cinc continents, a través de trobades a parcs, places, restaurants, cafès o botigues, amb la intenció de donar visibilitat a l’art de teixir i a les persones que el practiquen, convertint-lo en una activitat compartida i socialitzadora.

El Centre de Documentació i Museu Tèxtil (CDMT), juntament amb l’entitat Sesta Foresta i la botiga de llanes Filing Good, organitza un conjunt d’activitats que tindran lloc dimecres 22, concretament a l’Era de la Masia Freixa (Parc de Sant Jordi), des de les 16 fins a les 20h.

Durant la jornada, els participants aniran teixint i unint mandales de ganxet de molts colors per folrar diversos elements naturals i del mobiliari del Parc. Aquesta intervenció quedarà instal·lada i podrà contemplar-se durant els dies successius.

Per tal d’elaborar els cercles de ganxet s’utilitzaran materials cedits per Llanes Kàtia i també materials reciclats. L’activitat està pensada per a tots els públics i nivells, i també hi haurà possibilitat d’iniciar-se en la tècnica del ganxet o la mitja.

teixir en public sesta foresta

Related Articles

Deixa un comentari