Dissabte se celebra el 3r aniversari del Mercat de les Puces al Parc de Sant Jordi

No Comment

mercat de les puces 25 febrer

Aquest dissabte 25 de febrer de 10 h a 14 h, se celebra el 3er Aniversari del Mercat de les Puces de Ca n’Aurell Comerç i Serveis. Com a cada edició, hi podràs trobar comerços, articles de segona mà i artesania.

Les parades estaran repartides pel Parc de Sant Jordi: davant de l’accés a la Masia Freixa, al voltant de l’era i al costat del bar.

Després de 3 anys de Mercat de les Puces aquest any torna (ja que vam haver d’anul·lar el mercat del mes passat) amb un canvi d’imatge que va ser presentat el dia 7 de gener amb un mapping a la plaça del Progrés.

Aprofitant que serà Carnestoltes, hi podràs trobar parades decorades per l’ocasió i fins i tot algun paradista disfressat! Així que vine a gaudir d’un matí de sol al Mercat de les Puces i aprofita per acabar de comprar els teus complements perfectes per a la teva disfressa de Carnestoltes.

A més, en el nostre Mercat, sempre estem disposats a ajudar i per aquest motiu hi tornaran a assistir les Associacions “Una oportunidad como los demás”, “Todos contra la Histiocitosis” i “Cors Lluitadors de Duchenne”.

I per acabar, volem recordar que l’últim dissabte de cada mes es faran visites guiades i gratuïtes de 45 minuts al parc de Sant Jordi i a la Masia Freixa, a les 12h, a càrrec de l’Oficina de Turisme de Terrassa.

Punt de trobada a la porta de la Masia Freixa!

botomalarrassa

Related Articles

Deixa un comentari