Diumenge 2 d’octubre torna la Fira del Dibuix amb més presència d’il·lustracions i còmics

No Comment

Un any més s’acosta el primer cap de setmana del mes d’octubre, i la cita a la Plaça Vella amb la Fira del Dibuix, organitzada pels Amics de les Arts i Joventuts Musicals, que enguany celebra la seva 43a edició. Diumenge 2 d’octubre, la plaça i el seus voltants s’ompliran de vida amb artistes que presenten la seva obra darrere d’una taula. Seran 74 els artistes, amb un ventall d’edats ampli, amb presència de tècniques de dibuix amb força protagonisme entre el jovent, com són la il·lustració i el còmic. Una fira on la proximitat entre artista, obra i espectador es dona en un ambient desenfadat i festiu.

Durant tot el dia, des de les 11 fins a les 8 del vespre, la Plaça Vella, els carrer Major i carrer Unió s’ompliran d’artistes que ens mostraran la seva obra de temàtica i tècnica tant distintes com el dibuix, la pintura, el gravat, la fotografia, la il·lustració i  el còmic. De total de participants, 20 són socis de l’entitat Amics de les Arts, molt coneguts i estimats com ara el Suri, Josep Badia, Rosamary Cortàzar, Anna Clariana, Manel Sánchez i Emília Lloret. Els  54 restants són artistes locals i vinguts de fora que mantenen la cita a aquesta Fira perquè els hi agrada el lloc i l’interès que mostra la gent de Terrassa.

Com ja va sent habitual, hi haurà amb una taula on dibuixants de còmic faran demostracions “in situ” del seu art, gentilesa de la botiga l’Andròmina. Com també dels alumnes de batxillerat artístic de l’Institut Blanxart que com altres centres de la ciutat que cursen aquests estudis també estan convidats a participar-hi.

 

Related Articles

Deixa un comentari