Diumenge arriba la 39a Fira del Dibuix a la Plaça Vella

No Comment

31a_Fira_del_Dibuix_2009

Aquest diumenge 8 d’octubre tindrà lloc la 39 edició de la Fira del Dibuix, organitzada per Amics de les Arts i Joventuts Musicals. Disciplines com el dibuix, la pintura, la il·lustració, la fotografia i el còmic seran protagonistes dels estands ubicats a la plaça Vella, de la mà dels seus autors, prèviament inscrits per tal d’exposar les seves obres, i que arriben a més de 60 fins el moment. La fira del dibuix donarà inici a les 11 del matí i s’allargarà fins a les 8 del vespre.

Tal com ens recorda la Xon Utset, coordinadora artística de l’entitat, es tracta de la segona activitat de més obertura a la ciutat, després del Festival de Jazz, i en la qual participen totes les vocalies dels Amics, i plenament consolidada com a mostra artística. La data ha sofert enguany un canvi, ja que tradicionalment s’ha celebrat el primer diumenge de l’octubre. En aquesta edició, per no trepitjar-se amb altres activitats de ciutat ja programades, i de retruc per no coincidir amb el referèndum del passat 1-O, feia temps que s’havia contemplat aquest canvi de data.

En aquesta ocasió, s’ha ampliat el ventall artístic que oferirà la Fira, segons explica el Jordi Sedó, professor de pintura i del taller Amics Menuts. Hi haurà també una parada de còmics que comptarà amb el suport de la llibreria Andròmina, i la presència d’obres d’autors com Ana Sénder, Miqui Montlló o Sílvia Brujas, entre d’altres. La fotografia també tindrà el seu protagonisme a la fira, de la mà de la Secció de Fotografia de l’entitat.

Visita guiada als Amics de les Arts en el seu 90è aniversari

Una altra presència a la fira serà la dels Urban Sketchers, una comunitat que es dedica a dibuixar in situ diferents moments i espais de la ciutat. De fet, l’entitat està commemorant el seu 90 aniversari, per la qual cosa el dia de la Fira, obriran les portes de la seu de l’entitat, de forma que els sketchers estan convidats a dibuixa els espais que considerin. A les 12h i les 13h, es faran dues visites guiades per mostrar l’interior d’aquesta emblemàtica associació egarenca, així com conèixer i obrir al públic les diverses activitats que allà s’hi realitzen, com ara els tallers de pintura i de model, el Cor Montserrat, el Cine-club, els Amics Menuts, tallers de Ioga, etc.  De forma especial també, el bar dels Amics de les Arts romandrà obert el diumenge des de les 12h del migdia.

Cartell-Fira-del-Dibuix-2017-final

Related Articles

Deixa un comentari