Doblet de 7 dels Castellers de Terrassa, a Molins i Cerdanyola

No Comment
El 4d7 de Castellers a Cerdanyola. Foto CdT

El passat cap de setmana els Castellers de Terrassa van fer doblet portant castells de set a Molins de Rei i Cerdanyola del Vallès.

El dissabte a la tarda els blauturquesa es van desplaçar a Molins de Rei en motiu de la Festa Major de Sant Miquel. Després d’una cercavila per els carrers de la ciutat, va començar la diada castellera de Festa Major amb els Matossers de Molins de Rei, els Castellers de Sant Cugat i els Castellers de Terrassa. Els del carrer de Pasteur van descarregar dos pilars de quatre, el quatre de set, el dos de set, el tres de set i el pilar de cinc. Els locals, per la seva banda, van descarregar el tres de set, el cinc de sis (després d’un intent desmuntat del cinc de set), el quatre de set i un pilar de cinc com a colofó. Els Castellers de Sant Cugat van completar el cinc de set, el quatre de set, el tres de set i el pilar de cinc.

L’endemà, els Castellers de Terrassa van actuar a Cerdanyola del Vallès en motiu de la Diada de tardor dels Castellers de Cerdanyola acompanyats per els locals i els Castellers de Caldes de Montbui. Els egarencs van obrir la seva actuació amb dos pilars de quatre, en primera ronda van carregar el cinc de set. En segona ronda es van anotar el tres de set i van acabar les rondes amb el quatre de set. Van acabar l’actuació amb el pilar de cinc. Els locals van completar el cinc de set, el quatre i el tres de set amb l’agulla. A la ronda de pilars van completar el vano de cinc. Els Castellers de Caldes van signar amb bon domini el tres de set, el quatre de set, el tres de sis amb l’agulla i dos pilars de quatre.

Aquestes dues eren les últimes cites dels Castellers de Terrassa abans del Concurs de Castells de Tarragona, ara encaren dues setmanes de feina intensa per preparar l’actuació del dia 6 d’octubre a la Plaça de Braus de Tarragona.

Els Castellers de Terrassa van descarregar el 2d7 a Molins de Rei. Foto CdT

Resum de les actuacions

Diada de Festa Major de Molins de Rei

Castellers de Sant Cugat: 5de7, 4de7, 3de7
Castellers de Terrassa: 4de7, 3de7, 2de7
Matossers de Molins de Rei: 3de7, (id)5de7, (id)4de7, 5de6

Diada de tardor dels Castellers de Cerdanyola
Castellers de Caldes de Montbui: 3de7, 4de7, 3de6a
Castellers de Cerdanyola: 5de7, 4de7a, 3de7a
Castellers de Terrassa: 5de7(c), 3de7, 4de7

Related Articles

Deixa un comentari