Dones a les arts, debat obert als Amics

No Comment

Dones invisiblesAvui, dimecres 21 de gener (19:30h, Sala Joaquim Vancells – Amics de les Arts i Joventuts Musicals) tindrà lloc el segon debat dins el cicle Dones Invisibles organitzat pel Grup d’Opinió d’Amics de les Arts i presentat per Mercè Borràs i Pérez, especialista en història de les dones.

En aquesta segona sessió Dones a les arts es farà un recorregut per les biografies de quatre dones pioneres en la disciplina artística: Artemisa Gentileschi, pintora del Barroc; Camille Claudel, escultora francesa; Bárbara Strozzi, compositora a la Itàlia del segle XVII i Caterina Albert, coneguda com a Víctor Català, novel·lista catalana.

La participació és oberta a totes les persones interessades i que vulguin compartir els seus coneixements i inquietuds sobre aquest tema.

La propera i última sessió del cicle serà el proper dimecres, dia 28 de gener, amb Dones de pau on es parlarà sobre la vida d’Agnes Pareiyo, activista contra la mutilació genital femenina; Irena Sendler, coneguda com “l’àngel del gueto de Varsòvia” i Caddy Adzuba, la veu de les congoleses silenciades.

Logo_Grup_dOpinió_petit

Related Articles

Deixa un comentari