Dos de set blauturquesa a L’Arboç

No Comment
El 2d7 descarregat del CdT a l’Arboç. Foto CdT

Aquest cap de setmana els Castellers de Terrassa es van desplaçar a l’Arboç per actuar a la Diada del Record amb Minyons de l’Arboç, els Castellers de Castelldefels i els Manyacs de Parets.

Els blauturquesa van obrir l’actuació amb dos pilars de quatre per després completar de manera solvent el tres de set, el dos de set i el quatre de set per acabar amb el pilar de cinc. Per la seva banda, la colla local va completar el quatre de sis, el dos de sis i, després d’un intent desmuntat, el cinc de sis.

Els Castellers de Castelldefels van obrir amb un tres de sis amb l’agulla, en segona ronda van fer un intent desmuntat de dos de sis, en tercera ronda van fer el tres de sis i van acabar en ronda de repetició amb el dos de sis. Els Manyacs de Parets van completar el tres i el quatre de sis i van acabar amb el pilar de quatre.

Els Castellers de Terrassa encaren una setmana de descans, però amb la mirada posada en la Diada dels Xiquets de Reus el 27 d’octubre, una actuació marcada en vermell en el calendari dels egarensc, i el 28 d’octubre a la Diada dels Moixiganguers d’Igualada.

Related Articles

Deixa un comentari