Educacions. 40 veus sobre educació i societat (Icaria editorial)

No Comment

Educacions portada-212x300Educacions
40 veus sobre educació i societat VVAA
ISBN: 9788498886399
Año Publicación: 2015
páginas: 296

El llibre Educacions. 40 veus sobre educació i societat (Icaria editorial) és el primer llibre d’El Diari de l’Educació i recull les veus de comunicadors, activistes socials, acadèmics i professionals de vint àmbits socials diferents, acompanyats dels punts de vista de representants de la comunitat educativa. Hi han participat fins a 40 autors: vint d’ells persones del sector educatiu, i vint d’altres àmbits socials, entre els quals destaquen noms com Arcadi Oliveres, Carles Capdevila, Jaume Funes, Ada Colau, Marina Subirats, Joan M. Girona, Jaume Carbonell o Pepa Plana, que reflexionen sobre matèries que van des de l’economia fins a l’art, passant per la participació i els mitjans de comunicació. Des de perspectives molt diverses, els autors assumeixen que el compromís social de l’educació va molt més enllà del que s’aprèn dins d’una aula. Educacions. 40 veus sobre educació i societat és un punt de trobada per convèncer-nos que l’escola és un agent transformador i que això s’ha de fer sentir arreu. L’educació és cosa de tots.

El Diari de l’Educació és el primer diari digital en català dedicat a l’educació, en tots els seus àmbits. Es tracta d’un mitjà independent al servei de la comunitat educativa, que pretén fomentar el debat, teixir ponts entre l’educació i el conjunt de la societat i contribuir a la formació d’una ciutadania crítica a través de la informació rigorosa. Aquest objectiu va més enllà de la publicació diària i es plasma de maneres molt diverses, com aquesta col·lecció de llibres.

Autors del llibre: Manel Alías · Mohamed El Amrani · Esteve Barandica · Laia Benito Pericas · Sara Berbel Sànchez· Olatz de Bilbao · Josep Manel Busqueta · Carles Capdevila · Jaume Cela · Ada Colau · Mila Domeque · Joan Domènech · Assumpta Duran · Sònia Farré · Fran Ferri · Heike Freire · Jaume Funes · Joan Girona · Anna Grau · Joan M. Gual · Jordi Jubany · Salvador López Arnal · Sandro Maccarrone· Pep Martí · Francesc Mateu · Jordi Mir · Arcadi Oliveres · Pepa Plana · Joaquim Prats · Albert Recio · Núria Sàbat · Albert Sales · Care Santos · Carles Sedó · Xavier Serra · Joan Subirats · Marina Subirats · Teresa Terrades · Pilar Ugidos · Pau Vidal

http://diarieducacio.cat/

In : Cultura

Related Articles

Deixa un comentari