El Ball de Bastons i Colors.cat col·laboren per publicar un llibre sobre les colles al país

No Comment

La Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya signa un conveni de col·laboració amb Colors.cat per l’edició d’un llibre sobre els diferents grups i colles que promouen el Ball de Bastons en el territori català. La publicació està prevista per abans del Sant Jordi de l’any vinent amb la intenció que l’obra s’incorpori a moltes altres de cara a ser presentades al Congrés Internacional sobre Ball de Bastons previst per l’any 2021.

Colors.cat és un projecte nascut de la mà del vendrellenc Xavi Quesada amb la intenció d’apropar la cultura popular catalana a tota la població a través d’abstraccions geomètriques. Amb publicacions públiques des del 28 de juny de 2018 en el seu compte d’Instagram @colorspuntcat, el Ball de Bastons ha tingut una gran representació en les més de dues-centes obres ja publicades. Ara, fent un pas més enllà, tots dos projectes treballaran plegats per fer realitat aquesta gran iniciativa que ajudarà a difondre el Ball de Bastons.

És per tant just donar les gràcies a persones com el Xavi les quals treballen per difondre el patrimoni immaterial més enllà dels nostres propis grups. Tota iniciativa com aquesta comptarà sempre amb el suport i la col·laboració de la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya.

Podeu seguir el recorregut del projecte als comptes d’Instagram i Facebook @colorspuntcat

Related Articles

Deixa un comentari