El BaumannLab acull l’exposició JOCS CRÍTICS de Laura Malinverni i Javier Urios

No Comment

Jocs_CríticsAvui dimecres, 21 de gener (17:30h, BaumannLab) s’inaugura l’exposició Jocs Crítics, resultat del projecte de Laura Malinverni i Javier Urios seleccionat a la convocatòria de majors de 20 anys de 2013. El “CRITICAL GAMES o com ser game designer” ha estat un projecte d’art i educació dirigit a joves amb l’objectiu de crear de manera col·laborativa una sèrie de jocs de taula que proporcionen una mirada crítica sobre el context econòmic, social i cultural contemporani.

El proppassat mes de novembre es va desenvolupar un taller dirigit als joves col·laboradors per tal d’ajudar en aquesta mirada critica en la creació i el disseny dels diferents jocs de taula. Alguns dels jocs que en van sorgir són Moving parados, un joc on buscar feina acaba essent divertit; Batalla casal, una lliuta entre policies i okupes per tal d’aconseguir cases i Hacked gallinita inglés, un joc políticament incorrecte on tots sóm iguals tot i que alguns sóm més iguals que els altres.

Alguns d’aquests jocs que es poden descarregar accedint al blog del projecte aquí.

D’aquesta manera, un cop finalitzat el projecte aquest dimecres tindrà lloc l’exposició per tal de mostrar tot el procés de treball i els jocs realitzats. El programa inclou una xerrada dirigida a professorat i equips educatius que treballen amb joves i una visita guiada a l’exposició per part dels autors. S’amenitzarà l’acte amb un piscolabis.

Aquest projecte ha estat promogut pel BaumannLab, el Laboratori de Creació Jove del Servei de Joventut i Lleure Infantil centrat en la producció i suport a la creació artística de vocació multidisciplinar, que té com a eix central les arts visuals i el pensament contemporani. Ubicat a l’antic alberg i bar que hi ha sota la Casa Baumann, va obrir les seves portes el 26 de març de 2011.

Related Articles

Deixa un comentari