El Bitxo del Torrent Mitger convoca a la 3ª Trobada de Bestiari “Can Roca Crema”

No Comment

La Colla del Bitxo del Torrent Mitger de Terrassa ha organitzat una nova edició de la Trobada de Bestiari “Can Roca Crema” per a aquest dissabte, 7 d’octubre. Es tracta de la tercera edició i comptarà amb la participació de bestiari festiu i popular de diferents creadors i amb figures molt diverses, des de dracs a un gat, una víbria voladora i una bèstia mig àliga i mig cavall. També actuaran dues colles de diables infantils: Banyetes de Sabadell i Bitxaires de Terrassa, que és la secció jove de la Colla del Bitxo del Torrent Mitger de Terrassa.

La 3ª Trobada de Bestiari Can Roca Crema començarà a les 18h amb una plantada de les bèsties participants a la Plaça de Can Roca. A les 19h, tindran lloc les primeres enceses de lluïment de les bèsties, que donaran pas a un correfoc amb la participació de les 7 colles participants i que anirà fins a la Plaça de la Cultura, on hi haurà una segona ronda d’enceses lluïments. A continuació, es reprendrà el correfoc fins a la Plaça de Can Roca, on se celebrarà la Plaça de Foc, amb diferents enceses pirotècniques per part de les colles participants.

botomalarrassa

La Colla del Bitxo del Torrent Mitger va organitzar la primera trobada l’any 2015, en el marc del seu 30è aniversari. En aquella ocasió, es van convidar a 30 colles, més el Bitxo, 31, per tal de celebrar l’efemèride amb una gran trobada. L’èxit assolit va propiciar que la Colla del Bitxo del Torrent Mitger decidís organitzar una trobada de bestiari anual a la ciutat, convidant cada any a 5 bèsties, a més d’altres entitats, com aquest any són les Banyetes de Sabadell.

Per a l’organització de la trobada, la Colla del Bitxo del Torrent Mitger de Terrassa compta la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya i l’AVV de Poble Nou i Zona Esportiva.

cartell III trobada bestiari

Related Articles

Deixa un comentari