El Campus d’Estiu TU es presenta amb 43 propostes per apropar el coneixement, la ciència i la tecnologia a la ciutadania

No Comment


Durant juny i juliol s’han programat tallers, cursos, conferències i presentacions destinades a donar a conèixer el campus de Terrassa El Campus d’Estiu Terrassa Universitària (TU), impulsat pel Consell Universitari de Terrassa a través del servei d’Universitats de l’Ajuntament de Terrassa, comptarà enguany amb una proposta de 43 activitats -majoritàriament organitzades des dels centres universitaris- obertes a la ciutadania. Un programa que s’iniciarà el proper 11 de juny amb la jornada “Pla d’empresa: Com fer un bon estudi econòmic-finacer”.

Aquesta serà la primera activitat d’un ampli recull de propostes que comptarà amb cursos, tallers o conferències, entre d’altres, i que s’allargarà també durant el mes de juliol.

L’objectiu del Campus d’Estiu TU és apropar el coneixement generat al centres universitaris del Campus a diferents sectors i fomentar els vincles entre el món universitari, la innovació, les noves tecnologies i la ciutadania, a través de la transferència de coneixement. Aquest programa pren el relleu a la Mostra del Coneixement d’Estiu que des de l’any 2011, el servei municipals d’Universitats desenvolupava per aquestes dates.

Les activitats programades per aquesta primera edició del Campus d’Estiu TU abasten diversos àmbits i temàtiques, com ara el cinema, la innovació social, la indústria 4.0, la robòtica i la programació, els projectes multimèdia, la impressió 3D, la salut o els videojocs, entre d’altres. Unes activitats que tindran diferents formats i durades i s’impartiran a diverses ubicacions i centres de la ciutat. Per assistir a aquests cursos i tallers caldrà formalitzar prèviament la inscripció. Trobareu el programa i enllaços per formalitzar les inscripcions a la pàgina web: http://www.terrassa.cat/campus-estiu-TU

Presentació a la plaça Vella

Amb la intenció d’obrir i donar a conèixer el campus universitari de Terrassa i les diferents activitats que s’hi desenvolupen, el programa d’activitats del Campus d’Estiu TU comptarà enguany amb una presentació pública, a la plaça Vella, de diferents projectes dels estudiants i centres universitaris de la ciutat.

L’activitat es durà a terme el dimarts 26 de juny i comptarà amb la participació d’estudiants de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT), concretament del grups UPC ecoRacing, MotoSpirit, Trencalòs i Cosmic Research Solar Campus, que desenvolupen prototips propulsats per energies no contaminants. A més, hi haurà una exhibició de la moto elèctrica de l’equip MotoSpirit, que farà un itinerari pels carrers del Centre. MotoSpirit és un equip integrat per estudiants d’Enginyeria de la UPC de Terrassa que competeix en la categoria de motocicletes elèctriques a la Formula MotoStudent, competició universitària internacional, promoguda per Moto Engineering Foundation.

La programació del Campus d’Estiu Terrassa Universitària engloba activitats molt diverses i adreçades a tot tipus de públics: Infants, estudiants d’ESO i Batxillerat, professorat, pares i mares o ciutadania en general. A més, el programa d’aquest any incorpora una activitat que permetrà conèixer el campus urbà de Terrassa a les persones interessades, a través d’una visita guiada pel campus, la tarda de l’11 de juliol.

Related Articles

Deixa un comentari