El Centre de Creació Artística El Corralito celebra la Qlectiva XXIII

No Comment

El Centre de Creació Artística El Corralito celebrarà la Qlectiva XXIII, aquest divendres 21 d’octubre de 19-21:30h de la nit.


Aquest divendres 21 d’octubre de les 19h de la tarda a les 21:30h, al Carrer Sant Leopold 63, local 1, de Terrassa, l’equip del Corralito tindrà una exposició de les artistes residents de la segona temporada de 2022.

La Qlectiva és un cicle d’exposicions itinerants enfocat a la difusió i promoció de la creació contemporània jove de les artistes, col·lectius artístics i formacions musicals de la ciutat de Terrassa i la província de Barcelona. És una plataforma paral·lela al circuit institucional d’exposicions, activa des de 2016 i enfocada a donar a conèixer les artistes locals i comarcals amb l’objectiu de fer xarxa artística, apropar l’art a les joves, impulsar la creació i el coneixement dels projectes locals i empoderar les joves en la creació i participació d’aquests.

Durant l’acte tindrà lloc l’actuació de les artistes Mireia Juanals, artista multidisciplinar, Paula Garzón (Aveadora), artista audiovisual colombiana, i Andrea Domingo, que treballa en diversos projectes relacionats amb la dansa i les arts visuals.

Una Qlectiva que fa especial il·lusió perquè neix d’una simbiosi entre dues de les artistes que es coneixen al Corralito i desenvolupen un projecte juntes i també presentaran la seva proposta individual. La peça titulada Puntos de encuentro entre Paula i Andrea, utilitza el dibuix en moviment per crear il·lusions del invisible, les accions que el cos de la ballarina executa, però són imperceptibles a l’ull.

Mireia Juanals, presenta Fragmentos de una Loca, una peça que proposa una immersió fragmentat univers de la salut mental. Fragmentos de una Loca poetitza el brot psicòtic com un procés de mort i renaixement davant de la recerca d’una perfecció il·lusòria.

Les instal·lacions estaran obertes al públic el divendres 21 d’octubre a partir de les 19h.

L’artista Paula Garzón (Aveadora) presenta el seu procés d’investigació sumat a l’experiència amb Andrea Domingo. L’actuació en directe de Mireia Juanals començarà a les 20:30h.

L’acte és gratuït i obert a tothom, reserva la teva entrada en el següent enllaç: https://www.entrapolis.com/entradas/qlectiva-xxiii

El Corralito CCA és una comunitat de creació artística i cultural autogestionada per joves creadores de Terrassa des del 2015.

Els trobareu al C/Sant Leopold, 63 (Terrassa)

www.elcorralitocca.com

Instagram: @elcorralitocca Correu: elcorralitocca@gmail.com

 

Related Articles

Deixa un comentari