El Centre de Creació Artística El Corralito celebra la Qlectiva XXIV

No Comment


El Centre de Creació Artística El Corralito celebrarà la Qlectiva XXIV, aquest divendres 16 de desembre de 19-23h de la nit.

Aquest divendres 16 de desembre de les 19h de la tarda a les 23h de la nit, al Carrer Sant Leopold 63, local 1, de Terrassa, l’equip del Corralito tindrà una exposició de més de 20 artistes visuals de la ciutat de Terrassa.

La Qlectiva és un cicle d’exposicions itinerants enfocat a la difusió i promoció de la creació contemporània jove de les artistes, col·lectius artístics i formacions musicals de la ciutat de Terrassa i la província de Barcelona. És una plataforma paral·lela al circuit institucional d’exposicions, activa des de 2016 i enfocada a donar a conèixer les artistes locals i comarcals amb l’objectiu de fer xarxa artística, apropar l’art a les joves, impulsar la creació i el coneixement dels projectes locals i empoderar les joves en la creació i participació d’aquests.

En aquesta edició, Galets al Galliner, és una proposta d’exposició col·lectiva que es genera a partir d’un amic invisible misteriós i, que té com a finalitat l’exposició de l’obra i l’intercanvi entre artistes. També comptarem amb l’actuació d’Andrew Fatman dj set.

La idea sorgeix de desvincular el concepte de consum dins de les festes, i recuperar la festa d’hivern com una tradicio pròpia i originaria del nostre poble, aixi com la intencionalitat de generar activitats no consumistes o de fer-ne un consum responsable, ètic i sostenible.

L’acte és gratuït i obert a tothom

El Corralito CCA és una comunitat de creació artística i cultural autogestionada per joves creadores de Terrassa des del 2015. C/Sant Leopold, 63 (Terrassa)
www.elcorralitocca.com
Instagram: @elcorralitocca
Facebook: @corralitocca
Correu: elcorralitocca@gmail.com

Related Articles

Deixa un comentari