El Centre de Creació Artística El Corralito s’omple d’art i convoca la Qlectiva XXV

No Comment


El Centre de Creació Artística El Corralito, ubicat al Carrer Sant Leopold, 63, local 1, de Terrassa, inaugura una exposició d’art i obre convocatòria per la Qlectiva XXV.

El Corralito és una comunitat de creació artística i cultural autogestionada per joves creadores de Terrassa des del 2015, que fomenta la cultura comunitària i vol afavorir l’accés a l’art contemporani.

Aquest divendres 26 de maig des de les 19h i fins les 23h, al Carrer Sant Leopold 63, local 1, de Terrassa, l’espai acull l’exposició LA ESENCIA DE LO DESCONOCIDO, de l’artista Filip Gyurkovsky. L’exposició està oberta a tots els públics i també hi haurà una sessió de la mà de DJ Olmo Sebastián.

Aquest mes també s’obre la convocatòria per participar a la Qlectiva XXV, que tindrà lloc el proper 16 de juny. La Qlectiva és un cicle d’exposicions itinerants enfocat a la difusió i promoció de la creació contemporània jove d’artistes i col·lectius artístics de la ciutat de Terrassa i la província de Barcelona. És una plataforma paral·lela al circuit institucional d’exposicions, activa des de 2016, i enfocada a donar a conèixer les artistes locals i comarcals amb l’objectiu de fer xarxa artística, apropar l’art a les joves, impulsar la creació i el coneixement dels projectes locals i empoderar les joves en la creació i participació d’aquests.

En aquesta edició es volen mostrar creacions artístiques al voltant del concepte d’intimitat. Es volen posar en comú les formes d’entendre-la i viure-la relacionant dins d’un mateix espai expositiu diferents maneres d’explicar-la. Així, El Corralito es convertirà en un lloc on col·lectivitzar la intimitat a través de l’art.

Tota la informació per participar a la Qlectiva XXV la podeu trobar al següent enllaç: https://elcorralitocca.com/ca/project/convocatoria-qlectiva-xxv-intimitat/

Contactes:
C/Sant Leopold, 63, local 1 (Terrassa)
www.elcorralitocca.com
Instagram: @elcorralitocca
Facebook: @corralitocca
Correu: elcorralitocca@gmail.com

Related Articles

Deixa un comentari