El Centre Excursionista recupera la coral tot convidant a participar-hi

No Comment
Assaig de la coral del CET. Foto CET Assaig de la coral del CET. Foto CET

El Centre excursionista de Terrassa, amb més d’un segle de vida, és una entitat que aglutina persones que tenen com a interès comú el coneixement i gaudi de la natura i també de la cultura. Dintre de la natural diversificació d’activitats de l’entitat, que és molta, com es pot comprovar només mirant la pàgina web, han decidit recuperar-ne una que ja va tenir lloc fa temps i que ara de nou apareix com una demanda natural d’alguns socis que volen gaudir del cant coral plegats.

El cant coral és la forma més senzilla, directa i natural d’acostar a tothom a la música i, també, una activitat que fomenta valors importants en la societat d’avui en dia i que van també molt lligats al tarannà del país. Catalunya, de fet, és una potència històrica (només cal recordar els famosos cors Clavé, intentant «situar l’obrer en un lloc social i cultural que no tenia», https://goo.gl/LNPNgm) i actual en cant coral.

Per tots aquests motius, el CET convida a formar part de les noves corals de l’entitat: la juvenil, adreçada a joves fins a 15 anys, i la d’adults, a partir de 16 anys i sense límit d’edat. Els horaris d’aquestes activitats seran els dilluns de 18 a 19h per a la juvenil i el mateix dia de 19:30 a 21h per a la coral d’adults. La nostra intenció és que es crei un ambient de germanor en aquest grup i que puguem cantar plegats cançons fresques, actuals i que ens engresquin a tots en aquest nou projecte.

Per més informació, podeu consultar la web o passar per la seu al carrer Sant Llorenç 10.

Ah! I no cal tenir coneixements previs de música per participar-hi!

Related Articles

Deixa un comentari