El cinebar Videodrome dedica la seva programació de març a la música Jazz

No Comment

Fa unes dies es presentava en roda de premsa la programació de la 36a edició del Festival de Jazz de Terrassa, un dels esdeveniments culturals de la ciutat amb més projecció internacional. Sumant-se a aquesta iniciativa des del punt de vista audiovisual, el grup de cinebar Videodrome ha decidit dedicar la seva programació del mes de març a aquest gènere musical organitzant el cicle Cinema i Jazz.

El cicle, que arrenca el dia 1 de març, combinarà pel·lícules de ficció com Absolute Beginners (1986), un retrat musical de la societat londinenca de començament dels 60 o una versió anime de Metropolis (2001) que compta amb una banda sonora que barreja temes de blues i dixieland. En aquest cicle, biopics i documentals seran el mitjà cinematogràfic escollit per apropar l’audiència del viodeodrome a dos de les figures més llegendàries de la història del jazz: Miles Davies, sobre el que es projectarà un drama biogràfic i Chet Baker, protagonista del documental Let’s get lost (1988) que traça les últimes hores abans de la mort del famós trompetista.

botomalarrassa

Com a les anteriors edicions, les propostes audiovisuals del cicle Cinema i Jazz es projectaran a l’Ateneu Candela, espai on també està prevista la celebració de la segona edició de la BBQ-JAZZ a l’estil de New Orleans en la qual el grup organitzador del Videodrome també hi participa.

16992330_1445993972111577_133972125335522778_o

Related Articles

Deixa un comentari