El conte-taller musical per nadons ‘Electric Babyland’ arriba aquest dissabte a l’Ateneu Candela

No Comment

Aquest espectacle és el segon del Cicle Infantil organitzat per la productora L’Embarral i la llibreria Synusia

Electric Babyland de la Cia Bruc Brothers Electric Babyland de la Cia Bruc Brothers

El proper dissabte 12 de novembre arriba a l’Ateneu Candela la segona entrega del Cicle Infantil programat per la productora L’Embarral i la llibreria Synusia. Aquest cicle, que va arrancar el passat 22 d’octubre amb Hansel, Gretel i la Fada Xocolatera, de la companyia Vivim del Cuentu. El cicle té l’objectiu de fer arribar la literatura i les arts escèniques als més petits combinant conta-contes i espectacles teatrals pensats expressament per ells.

En la segona edició serà el torn de l’espectacle Electric Babyland de la Cia Bruc Brothers. Es tracta d’un conte-taller musical pensat per nadons de 0 a 5 anys. Els nadons, que seran a l’hora espectadors i protagonistes, entraran al laboratori de Mr. Sound, una habitació plena d’instruments musicals i màquines que fan soroll. Allà Mr. Sound treballa perquè la ciutat soni com cal, però no ho pot fer sol. Electric Babyland és un espectacle multilingüe (català, castellà, anglès, francès i italià) perquè els més petits juguin i experimentin amb instruments electrònics i acústics fets a la seva mida. L’espectacle es va estrenar a la Fundació Miró en el marc del Festival Grec i, després de passar per sales com l’Antic Teatre, arriba aquest dissabte a l’Ateneu Candela.

El Cicle Infantil continuarà el dissabte 10 de desembre amb el conte El viatge de Birabiro amb la contacontes Maria Rodríguez i contes de l’editorial terrassenca BiraBiro. El 14 de gener tornaran les arts escèniques amb el conte Flor de Neu una producció de L’Embarral, coorganitzadors del cicle. I el cicle es tancarà l’11 de febrer amb el conte Carrer del Mar, de l’editorial Piscina. Un petit oceà i la Cia. Genovesa, narratives teatrals.

infantil candela

Tots els espectacles són a les 18:30 a l’Ateneu Candela i es financen amb Taquilla Inversa. La Taquilla Inversa mitjançant el qual el públic és qui decideix, un cop vist l’espectacle, el preu de l’entrada que considera oportú. Tenint en compte que tota producció té uns costos, entre els quals hi ha la remuneració dels artistes, i les seves possibilitats econòmiques l’espectador paga el que creu just.

Electric Babyland, de la Cia. Bruc Brothers.

Espectacle dirigit a nadons de 0 a 5 anys. Durada 30 minuts

Data i lloc: 12 de novembres a les 18:30 Ateneu Candela

Related Articles

Deixa un comentari