El corralito obre la convocatòria per desenvolupar projectes artístics

No Comment

El Corralito, Centre de Creació Artística de Terrassa, estrena l’any obrint la Convocatòria de Residents 2022.

Es tracta d’una convocatoria de 30 places a residències per a la creació artística contemporània, destinada tant a artistes individuals com a col·lectius que desitgin desenvolupar un projecte artístic de qualsevol disciplina artística, excepte escultura i música al centre durant un, tres o sis mesos.

El termini de presentació de sol·licituds és del 10 al 30 de gener del 2022. El resultat de selecció de la convocatòria serà comunicat el 8 de febrer de 2022.

En aquest enllaç trobareu les bases de la convocatòria i el formulari d’inscripció.

El Galliner, espai de creació

L’espai de creació de El Corralito, el Galliner, compta amb 230m2, dividits en una zona central multidisciplinari i diàfana, dos espais d’oficina, espai menjador i WC. Tot l’espai és compartit amb altres projectes en desenvolupament, de manera que les artistes tindran l’oportunitat de conviure amb d’altres creacions que estan tenint lloc simultàniament.

A qui va dirigit

A qualsevol creadora o col·lectius amb membres majors d’edat, sense distinció de nacionalitat, origen, residència actual, gènere, orientació sexual, entre d’altres.

Es contemplaran totes aquelles propostes relacionades amb l’art contemporani. Les disciplines que s’acceptaran dins d’aquestes residències són: arts visuals (pintura, fotografia, videoart, disseny, instal·lació…), arts escèniques (dansa, teatre, performance..) i les arts literàries, entre d’altres. Queden excloses únicament l’escultura i la música per no ser compatibles amb l’espai.

Deixa un comentari