El Festival de Jazz de Terrassa aposta pels vermut-jazz i els sopars-concerts durant el seu primer cap de setmana

No Comment

El Festival de Jazz de Terrassa porta a la ciutat primeres figures internacionals en un primer cap de setmana d’ activitats amb un marcat to popular.

Així, serà la Barcelona Jazz Orquestra & Susan Sheiman l’encarregada de portar la música swing a la Plaça Vella el dissabte a les 12:00h mentre que a la tarda l’acció es mourà fins a la Plaça Vapor Ventalló on el grup de Lindy Hop Terrassa Hoppers farà una demostració d’aquest tipus de ball.

A les 19:30, l’espai G’Art acollirà la inauguració d’una exposició que inclou obres de Laure, Radio Zurich, Chipola i Sr. Edi i que comptarà amb el concert de Smooth Quarter.

Diumenge serà el bluesman català Amadeu Casas qui encetarà la jornada retent homenatge a BB King amb el seu disc «The King is Gone», a la Plaça Vella a les 12:00. Posteriorment hi ha programada una marató musical de quatre hores que aplegarà big bands i combos de jazz en una nova jornada del JazzJove Non Stop que tindrà lloc a la Nova Jazz Cava i que comptarà, entre d’altres, amb la Big Band del Conservatori de Terrassa i la Big Band de l’Aula de Música.

Finalment la programació de cap de setmana acabarà amb un sopar- concert a les 20:30h al restaurant vegetarià Damunt un cel de Fil amb l’actuació de Oriol González Crazy Trio & Josep Mª Farràs.

 capnews36fjt

Related Articles

Deixa un comentari