El guardó Músic de l’Any de Terrassa 2016, per al pianista Miquel Farré i Mallofré

No Comment

Demà dimecres 21 de juny, arribat el Dia Internacional de la Música, ENFOC Musical lliura el guardó de “Músic de l’any a Terrassa” corresponent al proppassat 2016. En aquesta ocasió, que suposa la tercera edició del guardó, aquest serà atorgat al pianista Miquel Farré i Mallofré, en reconeixement a la seva tasca concertística internacional, la divulgació de l’obra de Frederic Mompou en especial, així com per la seva trascendental aportació a la pedagogia del piano.

L’acte de lliurament tindrà lloc el dimecres 21 de juny a les 18:00h a la Casa Alegre de Sagrera (C/ Font Vella, 29 Terrassa). L’accés a l’acte és gratuït i obert a tota la ciutadania, tot i que s’aconsella reservar les localitats a enfocmusical@gmail.com.

També assistiran a l’acte representants del Consistori i de les institucions del món de la cultura, com ara el Conservatori Municipal de Música de Terrassa, Terrassa Ciutat Coral, FCEC, Amics de les Arts-Joventuts Musicals, entre d’altres i els guardonats de les edicions anteriors.

Cartell Músic de l'any Terrassa 2016. Miquel Farré

Related Articles

Deixa un comentari