El lliurament de premis del Ciutat de Terrassa de Teatre serà l’11 de juliol

No Comment

La Comissió Organitzadora del Premi Ciutat de Terrassa de Teatre, que es va iniciar el gener amb la representació d’una obra cada cap de setmana en la seva 46a edició, ha decidit realitzar una “cloenda especial” de lliurament de premis, entre les sis obres que es van poder realitzar a la Sala Crespi del Casal de Sant Pere. Abans de produir-se el confinament obligat, quatre de les obres programades no es van poder representar.

La cloenda del XLVIè Premi Ciutat de Terrassa de Teatre se celebrarà el pròxim dissabte 11 de juliol, a les 19 h davant de les Esglésies de Sant Pere, on la Comissió ha convocat tots els grups participants, membres del jurat i nois i noies del jurat juvenil. A banda del repartiment dels premis, hi haurà un refrigeri amb cava i pica-pica. 

Finalment són 6 les obres que entren a concurs, de les 10 programades inicialment. Des de l’organització s’assegura que s’ha preferit tancar aquesta edició abans d’haver-la de postposar a la tardor. Quant als premis, s’ha decidit mantenir tots els que hi entraven a les bases sense cap modificació. Aquests corresponen al primer prermi Trofeu Ciutat de Terrassa, dotat amb 400 €, el segon Trofeu Llorer d’Ègara amb 300 €, el tercer Trofeu Jaume Crespí amb 200 €; també els tres premis en cada categoria per a millor direcció, millors actors i actrius principals, millors actors i actrius de repartiment, així com a millor escenografia, il·luminació, so i muntatge, vestuari i maquillatge, el Premi Votació Popular i el Premi Jurat Juvenil. Els trofeus d’aquest any són dissenyats i realitzats per l’escultor terrassenc Joan Martínez.

Les sis obres que han estat representades durant l’edició d’enguany del Ciutat de Terrassa de Teatre han estat les següents:

19 de gener: Bruna, de Mar Puig i Mateu Peramiquel. Grup d’Amics del Teatre d’Ullastrell (crònica de l’obra)

26 de gener: Dues dones que ballen, de Benet i Jornet, pel grup ACR Fals (crònica de l’obra)

2 de febrer: La cabra o qui és Sylvia, d’Edward Albee. CorEnllà de Cornellà de Llobregat (crònica de l’obra)

9 de febrer: Mentiders, d’Anthony Neilson. Guspira Teatre de Cassà de la Selva (crònica de l’obra)

16 de febrer: A les fosques. La Corriola Teatre de La Pobla de Mafumet (crònica de l’obra)

23 de febrer: L’Inspector, de Nikolai Gógol. Pierrot Teatre de Centelles (crònica de l’obra)

 

Related Articles

Deixa un comentari