‘El mal temps és el bon temps’ (…per la fotografia), exposició d’en Francesc Muntada, al CET

No Comment

El dilluns 9 de gener va tenir lloc la inauguració de l’exposició «El mal temps és el bon temps», de fotografies de Francesc Muntada.

Foto Francesc Muntada Foto Francesc Muntada

Tal com diu el fotògraf americà John Shaw, bad weather is good weather. El Francesc hi està d’acord al 100%. En la seva activitat professional ha de fer molt sovint les fotografies que els seus clients esperen rebre. Si es tracta de revistes o obres editorials, es valoren molt més els cels blaus i els dies clars, que són els que conviden a visitar els indrets. Però quan el Francesc fa les fotografies que li agraden, busca precisament el contrari: la boira misteriosa, la pluja o la neu que esborren les formes i els contorns, el núvols negres que sembla que ens hagin de caure damunt del cap, com temia Copdegarròtix, cap del poblet de l’Astèrix.

Els dies clars i amb el cel blau, són dies bonics. Tothom diu que fa bon temps, en dies així. Però els dies en els que l’atmosfera està revoltada ens enfronten amb els nostres instints i en provoquen sensacions i sentiments que mai aconseguirà despertar en nosaltres un dia clar i net, afirma el Francesc.

L’exposició estarà a la sala Àngel Casanovas del CET des del dia 9 fins al 27 de gener.

Foto Francesc Muntada Foto Francesc Muntada

Related Articles

Deixa un comentari