El MART II ens avança algunes propostes del TNT 2015

No Comment
Susurrando a los caballos “Susurrando a los caballos” de Los Moñekos. Foto: cedida

Aquest proper dissabte, 28 de març (21:00h, Teatre Alegria) tindrà lloc la segona edició del Micro Arts Terrassa (MART II), un projecte impulsat pel CAET – Centre d’Arts Escèniques de Terrassa que té com a objectiu primordial incentivar la creativitat i la creació escènica local.

D’aquesta manera, es presentaran una sèrie de micropeces d’una durada d’entre 10 i 15 minuts de diversos treballs en procés. Així, podrem gaudir de l’avançament de dues micropeces incloses dins el Festival TNT 2015, que tindrà lloc el proper octubre, i que són coproducció del mateix festival: per una banda, el públic de MART II gaudirà d’una mostra de l’espectacle Susurrando a los caballos de la companyia Los Moñekos, integrada per Sarah Anglada, Miquel Fiol i Mauro Paganini; i, d’altra banda, de l’espectacle El otro, de Romain Chat i Quim Vilagran.

A més a més, també es podrà veure el work in progress de l’espectacle Pell a pell de la terrassenca Sandra Ballbé i les petites càpsules de teatre creades pels participants del taller La Creació Microbiòtica, un taller de “cuina escènica” que ha tingut lloc aquesta setmana (del 24 al 27 de març) i ha estat conduït per l’artista David Espinosa on els assistents han pogut explorar els límits del fet teatral i descobrir la seva particular manera d’entendre el teatre.

En definitiva, un tastet de diverses formes de creació escènica de petit format que es podran gaudir en una sola nit a Terrassa.

Related Articles

Deixa un comentari