El Mes de la Gent Gran culmina amb Rescate Emotivo

No Comment
Walter_residència_la_llar Foto: cedida

El proper diumenge 1 de novembre (18:00h, Centre Cultural Terrassa) tindrà lloc Rescate Emotivo, l’espectacle amb el que culmina la celebració d’aquest octubre del Mes de la Gent Gran, durant el qual el clown argentí Walter Velázquez ha realitzat un taller relacional a diverses residències d’avis de la ciutat de Terrassa com són la Residència Sant Josep Oriol, el Centre d’Avis de Terrassa, La Llar Fundació i la Casa Vapor Gran.

A Rescate Emotivo trobarem un octogenari pallasso retirat, en Don Carlos Calostro, que decideix escapar-se de la clínica geriàtrica on resideix amb la idea de trepitjar de nou els escenaris d’arreu del món. Amb aquest fet, vol demostrar el valor de les persones grans i tot el potencial que poden oferir i ensenyar en un món pensat només per als joves.

Aquest espectacle forma part de la 4ª Temporada BBVA de Circ i compta amb el suport de l’Assamblea Permanent dels Drets Humans i de la “Secretaría de Cultura de la Nación Argentina” que van declarar l’espectacle d’interès cultural.

El director i intèrpret de Rescate Emotivo, l’argentí Walter Velázquez, és també docent i coach actoral. Imparteix tallers i seminaris de clown i dramatúrgia a Espanya i a Sud-Amèrica. L’any 2008 va fundar la Compañía Internacional de Comediantes Sin Pulgares de la qual n’és el director. Molt vinculat amb la ciutat de Terrassa, Walter Velázquez ha col·laborat en diverses ocasions amb l’Associació Tub d’Assaig 7.70 i actualment està dirigint el proper espectacle de la companyia Filigranes.

Si voleu tenir un tastet d’aquest espectacle adreçat a tot tipus de públic i que fa emocionar a les persones grans i a les seves famílies…

Related Articles

Deixa un comentari