El Plan de Alberto presenta el seu nou CD dissabte 9 de juny al Candela

No Comment

Han tret disc en format CD i el presenten aquest dissabte. El Plan de Alberto actuarà a l’Ateneu Candela a les 22h i donarà a conèixer les cançons del seu primer disc, anomenat “Filosofía de bar”, el qual publiquen després de 10 anys d’anar tocant per diferents sales i bars de la ciutat. L’entrada al concert és gratuïta, amb taquilla inversa. El preu de llançament del CD serà de 8 euros, de venda al mateix concert.

Actualment el grup egarenc està format per Jesús Sticks a la percussió, Dani Miranda a la guitarra solista, Mariano Giampietro al baix i Alberto Aguilar, alma màter del grup, a la veu i la guitarra rítmica. El Plan de Alberto és pop-rock d’autor. 

Cançons reconegudes pel públic egarenc

Les lletres d’El Plan de Alberto parlen sovint des d’una perspectiva individual (la del seu cantant), al voltant de  temes diversos: des de l’hàbit de fumar a la fuga de cervells, des del relat d’un accident de trànsit a la incidència de les noves tecnologies en les nostres vides. No falten a les seves lletres la ironia i el cinisme, així com tampoc la profunditat i la crítica social. El Plan de Alberto en concert, té l’esperit de la Mandrágora, un disc que van gravar els cantautors Krahe, Sabina i Alberto Pérez. La formació beu dels grans cantautors com Joaquín Sabina, Serrat, Javier Krahe, i també de referències més actuals com ara Jorge Drexler o Kevin Johansen.

Els temes d’El plan de Alberto sonen a Terrassa, de bar en bar, de sala en sala. Cançons com “Terrassa Bonita”, “No la ví venir”, “Saturday night” o “Funky man” ja són conegudes per un sector del públic egarenc.

Related Articles

Deixa un comentari