El Primer Aniversari del Taller TACAT arriba amb quatre dies d’activitats

No Comment

El Taller TACAT celebra, del 20 al 23 d’octubre, el seu primer aniversari convidant a tothom a participar en les diferents activitats que han organitzat.

Quatre dies amb diferents activitats on es podrà apendre nocions de Xilografia, Serigrafia o realitzar tampons amb fotopolímer. Amb un gran acte central que tindrà lloc el dissabte 21 on s’inclouen jornada de “portes obertes”, curs de serigrafia, exposició i concert sorpresa entre d’altres.

El taller TACAT és un estudi de gravat ubicat al centre de la ciutat de Terrassa que es caracteritza per treballar amb tècniques de gravat “no tòxiques”, que minimitzen l’exposició als agents químics propis de les tècniques tradicionals.

El gravat és una disciplina artística bastant desconeguda en l’actualitat. No obstant això, en els darrers anys ha rebut l’atenció de molts artistes i dissenyadors, ja que té la capacitat de reproduir imatges sense perdre el valor d’un producte fet a mà.

Des del Taller TACAT  es pretén promoure el coneixement i la pràctica d’aquesta activitat a la ciutat de Terrassa  realitzant tallers, cursos, assessoraments, lloguer de l’espai i ofereixen serveis de creació i estampació per a tot tipus d’edicions.

[Per saber més sobre les activitats aneu a l’agenda]

 

Deixa un comentari