El Repte Maurina, cursa solidària d’infants, aliments pel Rebost, obre la festa major

No Comment

cartell REpte maurina

La Maurina celebra aquest cap de setmana la seva festa major. Aquest any, novament, les celebracions s’inicien amb una edició de la cursa infantil solidària «Repte Maurina», per la recollida d’aliments pel Rebost d’Aliments de Terrassa.

Des de l’AV criden a inscriure filles i fills a la cursa que tindrà lloc el proper dissabte 3 de juny, a les 10h, davant del col·legi Maria Auxiliadora. Repte Maurina és un esdeveniment popular i solidari, dirigit bàsicament als nens, les nenes i joves del barri i arreu de la ciutat entre 4 i 16 anys, un esdeveniment esportiu basat en una cursa infantil juvenil, amb 3 recorreguts diferents segons la categoria diferenciada segons l’edat del participant.

botomalarrassa

Paral·lelament Repte Maurina, també organitza una exhibició de ball urbà, a càrrec de l’escola de ball de Tere Alonso, així com una exposició de motos clàssiques.

La inscripció es gratuita però, el dret d’inscripció serà aportant qualsevol aliment (Millor cereals per esmortzar).

En Pere Macià, un dels promotors de la cursa en el si de l’Associació Veïnal de La Maurina, explicava que el Repte és una iniciativa per fomentar l’esport i, al temps, de forma molt pedagògica, la solidaritat. L’activitat s’ha guanyat un espai en la programació de la festa, esdevenint una activitat molt popular, amb molta participació, tant de persones com dels comerços i establiments del barri.

L’AV treballa perquè això sigui un moment important en una cursa que no té data, perquè és de tots els dies, per promoure la solidaritat i l’esport, com a formes al temps d’estrènyer la relació entre les persones del barri, “fent barri per una bona causa i amb una activitat necessària”.

De fet, a part les carreres infantils, durant tot l’any, dos dies a la setmana, gent del barri surt a  caminar, mentre que s’organitzen també grups de corredores (runners) que surten tots els dissabtes i fan turisme per la ciutat.

repte maurina 2017 llibret-1

Related Articles

Deixa un comentari