El #Sr. Smizz ens avança el seu primer àlbum al Cafè-bar dels Amics

No Comment

Gerard Aledo, vocalista de #Sr. Smizz. Foto: cedida Gerard Aledo, vocalista de #Sr. Smizz. Foto: cedida

Avui dijous, 9 d’abril (22:30h, Cafè-bar d’Amics de les Arts) anirà de cançons d’autor amb el #Sr. Smizz, que ens acostarà el projecte personal de Gerard Aledo tot avançant-nos el primer treball a punt de sortir de l’estudi, acompanyat per Ricard Buenaventura al baix i Ermengol Mayol a la mini-bateria.

Sr.Smizz, nascut de les llibretes escrites en tardes de bar inspirades per la vida dels carrers del Vallès Occidental, i amb menys d’un any de trajectòria, intenta portar la màxima puresa de cada cançó als escenaris. A ritmes de pop, reggae, rumba i folk, les lletres de les seves històries d’amor, de desamor, rutina i conflictes es transformen en cançons reals, sense vergonya, i amb un toc d’humor que fan del seu show gegant.

El concert és gratuït amb taquilla inversa on l’espectador és qui decideix el preu de l’entrada que considera més oportú i just després d’haver gaudit de l’espectacle. Es tracta d’un exercici de responsabilitat i maduresa per part de l’espectador que ajuda al músic a seguir amb la seva carrera.

Us deixem amb la seva música:

 

 

Related Articles

Deixa un comentari