‘El Xerrameca de Tetassa’ torna al quiosc per Carnestoltes

1 Comment
Portada de El Xerrameca de Tetassa. Portada de El Xerrameca de Tetassa 2015

Un nou i sempre esperat El Xerrameca de Tetassa “Que parla amb veu alta i surt quan fa falta” ha aparegut puntualment aquest dissabte de Carnestoltes. Edició especial “Tots som Charlie”, ofereix en portada una carota del conegut polític local Amadeu Aguado-Aigualit, junt amb una entrevista exclusiva amb l’abans polític local, ara ja nacional Pepet Trull, nº 2 de CDQ.

L’edició número 2015 de l’ “Òrgan genital-oficiós del Carnestoltes” ofereix, així mateix, notícies calents sobre el “casalot” abandonat del DDT, novetats d’en Pere M’agarro, “exlíder del Pesecépesoe” a la ciutat; i sobre les candidatures a les properes eleccions municipals i altres mogudes de la política “tetassenca”.

Presenta també amb el reportatge especial sobre “Charlie Hebdo, un invent tetassenc” i un article sobre la presència de l’islam a la ciutat, junt amb els breus i vinyetes que, com sempre, delectaran els lectors i lectores que s’animin. Tot pel mòdic preu d’1,80 eurus.

In : Cultura

Related Articles

1 Comment

  1. Pere Bola de Naftalina

    Novetats sobre el Pere M’agarro? Aquesta gent del Xerrameca encara deuen viure al segle XX! Què ens importa als terrassencs un polític jubilat? A veure si us renoveu, busqueu temes nous, què sinó se us cruspiran les polilles, caducats, que sou uns caducats!

Deixa un comentari