Elena Gadel i Marta Robles porten el seu nou espectacle a la Factoria Cultural diumenge 28 de novembre

No Comment

Les dones de la meva vida ha rebut una molt bona acollida per part de la crítica i del públic i es podrà veure aquest diumenge 28 de novembre a les 18h.


gadelrobles2

Les dones de la meva vida és una producció musical que, per primera vegada, uneix aquestes dues artistes. Per una banda, la coneguda cantant i actriu, Elena Gadel, amb diversos treballs discogràfics publicats com Delicada i protagonista de grans musicals com Cabaret, Mar i cel, i, entre molts d’altres, El màgic d’Oz. Actualment, també podem gaudir de la seva faceta com a actriu en ser una de les protagonistes de la sèrie de TV3, Com si fos ahir.

Per l’altra part, Gadel s’acompanya d’una de les guitarristes de flamenc més importants de l’actualitat, l’andalusa Marta Robles. La guitarrista és la líder de Las Migas, un quartet femení que viatja per tot el món amb el seu flamenc valent i modern i amb les quals han estat nominades a un Latin Grammy.

Segons Gadel i Robles, aquest nou espectacle amb un accent femení molt marcat ‘neix de la necessitat de donar llum a tantes i tantes dones que han enlluernat el camí fet fins ara’. Les dues artistes fan renéixer, a guitarra i veu, cançons que han marcat les seves vides i el seu viatge musical, creades per dones.

Les artistes recuperen les cançons de dones de discurs punyent i revolucionari. Dones que sacsegen a través del seu art. Petites joies que van arribar per quedar-se a la memòria i a la pell també dels que observen.

La veu de l’Elena, tan plena de matisos com potent i elegant. I la guitarra de la Marta, farcida de colors i detalls rics en expressió flamenca i, també, indefinibles en estil. Ambdues compositores i líders dels seus propis projectes.

Gadel & Robles · Les dones de la meva vida

Dia i hora: Diumenge, 28 de novembre, a les 20h
Preu: 20€
Lloc: Factoria Cultural de Terrassa.
Durada: 75 min
Més informació:
https://www.lafactcultural.cat/programacio/gadel-robles/

Related Articles

Deixa un comentari