Els Amics de les Arts, amb els drets inalienables del poble de Catalunya

No Comment

La història entitat egarenca Amics de les Arts i Joventuts Musicals, a través d’un comunicat elaborat per la seva junta directiva, es mostra consternada davant dels fets que s’estan produint al país, “amb un atac directe a les nostres institucions i els principis bàsics de la democràcia”. L’entitat cultural dóna el seu suport al Govern de la Generalitat per tal que garanteixi el ple exercici dels drets inalienables del poble de Catalunya, i per negociar de “tu a tu” amb l’Estat espanyol si cal.

Aquest és el comunicat emès pels Amics de les Arts.

Terrassa, 20 de setembre de 2017

Amics de les Arts i Joventuts musicals de Terrassa treballa des de fa noranta anys per a l’impuls de la cultura i la creació artística, però també per a la defensa activa de la llibertat i dels valors cívics. El nostre compromís amb Catalunya i les seves institucions, i amb la democràcia participativa, és ferm i inqüestionable, i és des d’aquest compromís que mirem consternats els fets que s’estan produint al nostre país, amb un atac directe a les nostres institucions i als principis bàsics de la democràcia.

Per això volem des d’aquí manifestar el nostre suport al Govern de la Generalitat de Catalunya, per tal que emprengui les accions pertinents per garantir el ple exercici dels drets inalienables del poble de Catalunya i, si cal, negociar de “tu a tu” amb l’Estat espanyol.

El reconeixement del poble català com a un poble sobirà amb capacitat per decidir pacíficament i democràtica quin vol que sigui el seu futur està fora de qualsevol dubte. I el reconeixement d’aquesta capacitat és el que ens dóna com a ciutadans i ciutadanes plens poders per defensar les institucions, la cultura i la llibertat de Catalunya.

Junta Directiva d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa

Related Articles

Deixa un comentari