Els Amics de les Arts inaugura dissabte un nou laboratori per fer revelatge de fotografies

No Comment

Aquest dissabte 20 d’octubre, a les 19 hores, tindrà lloc la inauguració d’un laboratori fotogràfic a la ciutat on poder fer revelat analògic de fotografies. Aquest estudi estarà ubicat al segon pis dels Amics de les Arts i Joventuts Musicals, al carrer Teatre número 2. Aquesta entitat sempre ha apostat per la promoció de l’art fotogràfic, i ara torna a oferir aquest laboratori, que ja havia estat en funcionament, i ara obre de nou tant per als socis de l’entitat com a la ciutadania en general, i a on es podran desenvolupar projectes individuals i col·lectius, així com participar en tallers i cursos.

Ja durant la recent Fira del Dibuix, celebrada a la plaça Vella el passat 7 d’octubre, el Grup Fotogràfic dels Amics va rebre l’interès de més de 50 persones per a fer revelatge fotogràfic, tal com ens explica el fotògraf David Millán, membre del Grup Fotogràfic d’Amics de les Arts, i que conjuntament amb els seus companys del Grup, han fet que aquest nou espai sigui una realitat. «A la sala es podran realitzar activitats amb 3 persones treballant les seves imatges a la vegada», avança en David. Part del mobiliari utilitzat al laboratori ha estat donat per Kern Pharma S.L.

A la inauguració d’aquest nou estudi fotogràfic hi haurà la presència de la Montse Saludes, de l’Arxiu Tobella, així com del president dels Amics de les Arts, en Jordi Chueca. 

Deixa un comentari