Els Bergants del Campus Terrassa fan a Girona la millor actuació de la seva història

No Comment
El 3d7 descarregat dels Bergants a Girona. Foto: Bergants

 

La colla universitària terrassenca completa el seu primer 3 de 7 al primer intent i hi sumen el 4 de 7, el 7 de 6 i el pilar de 6 amb folre

La colla verd llima podria superar aquesta fita dijous que ve a la seva pròpia diada

Els Bergants del Campus Terrassa completaren el dijous 17 de maig, a la Diada dels Xoriguers de la Universitat de Girona la millor actuació de la seva història. Per primera vegada, la colla universitària ha sortit de plaça amb dos castells de set: el 3 de 7 i el 4 de 7. Hi han sumat el 7 de 6, el pilar de 6 amb folre i dos pilars de 4 de sortida. En total, una diada que demostra el gran estat de forma dels verd llima només una setmana abans de la seva pròpia diada de primavera.

Els Bergants van obrir plaça amb el primer intent de 3 de 7 del seu historial. Després de la bona feina als assajos, la colla terrassenca va poder completar el castell sense cap dificultat tot i els nervis de l’estrena. A la segona ronda els de la camisa verd llima optaren pel 4 de 7, que ja havien estrenat en aquest tram a Vic fa dues setmanes. Ho van fer, però, amb una alineació renovada, pensada de cara a futurs reptes.

El 7 de 6, que els verd llima també havien fet a la capital d’Osona, va ser la construcció escollida a la tercera ronda, també amb diverses estrenes. I els Bergants acabaren amb un pilar de 6 amb folre molt ferm, ja convertit en un dels vaixells insígnia de la colla: és el tercer que descarreguen en tres actuacions que han fet aquest tram. La colla universitària terrassenca va posar la cirereta a la seva millor diada amb dos esplèndids pilars de 4, on també van pujar per primera vegada diversos dels seus castellers.

Al campus de Montilivi de Girona, a més dels Bergants també actuaren els Xoriguers de la Universitat de Girona, els Emboirats de la Universitat de Vic, els Arreplegats de la Zona Universitària, els Trempats de la Universitat Pompeu Fabra, els Ganàpies de la UAB i els Engrescats de la Universitat Ramon Llull.

Així, amb aquesta diada històrica, els Bergants encaren l’última setmana de tram amb l’eufòria necessària per afrontar nous reptes. El primer serà, com a mínim, repetir aquesta actuació a casa, dijous 24, a la plaça del Campus de Terrassa. Tot i això, la feina dels assajos que queden els podrien permetre fer, fins i tot, un pas més en l’excel·lent temporada que han fet fins ara.

Related Articles

Deixa un comentari