Els Bergants preparen la seva V Diada d’Hivern

No Comment

La colla egarenca arriba en un bon estat de forma al seu gran dia del semestre

Els Bergants del Campus Terrassa tornen, aquest dijous, a casa. La colla castellera universitària terrassenca celebra, a la plaça del Campus, la seva cinquena Diada d’Hivern. Serà a les quatre de la tarda i estaran acompanyats dels Arreplegats de la Zona Universitària (Barcelona), els Emboirats de la Universitat de Vic i els Xoriguers de la Universitat de Girona.

La colla terrassenca aprofitarà la tercera diada del curs i la força de la plaça pròpia per intentar assolir la millor actuació d’aquest tram. A falta de l’últim assaig, entre els castells que s’estan treballant hi ha el 3 de 6 amb pilar, el 3 i el 4 de 6 simultanis o el pilar de 5, que aquest any ha canviat gairebé tota l’alineació.

Bergants, de fet, arriben a la seva diada després de dues grans actuacions a les primeres diades del tram. A Vilanova i la Geltrú la colla va descarregar el 3 de 6, el 4 de 6 i el 5 de 6, i a Tarragona, dijous passat, la colla va completar tres castells de la gamma alta de sis: el 5 de 6, el 4 de 6 amb pilar i el 7 de 6, aquest últim després d’un intent desmuntat.

A més de l’actuació castellera, i com és tradició, els centenars de castellers de les quatre colles gaudiran plegats de l’animació, el sopar de germanor i de la festa que caracteritza les diades castelleres universitàries.

Els Bergants del Campus Terrassa són una colla castellera universitària, és a dir, formada només per membres de la comunitat universitària de Terrassa: per tant, tots els seus integrants són adults. Va néixer el 2010, tot i que no va reeixir fins el 2013, i porta la camisa de color verd llima. Actualment està formada per unes 200 persones, que es van renovant conforme els membres més antics acaben els estudis i els novells s’hi apunten.

V Diada d’Hivern dels Bergants del Campus Terrassa

Dia i hora: Dijous, 12 de desembre del 2019, 16 hores

Lloc: Plaça del Campus, Terrassa (https://goo.gl/maps/irCmVtERG212)

Colles: Bergants del Campus Terrassa (color verd llima), Arreplegats de la Zona Universitària (verd quiròfan), Xoriguers de la Universitat de Girona (blau elèctric), Emboirats de la Universitat de Vic (granat).

Related Articles

Deixa un comentari