Els Bergants van estrenar a Manresa la nova temporada castellera

No Comment

La colla verd llima va descarregar tres castells de la gamma alta de sis i un pilar de 5 a la primera diada del curs, en la que suposa la millor estrena de la seva història.


Imatges de Bergants del Campus Terrassa

Els Bergants del Campus Terrassa van obrir aquest dijous, a la diada dels Penjats a Manresa, la seva sisena temporada castellera universitària. Ho van fer amb uns registres que mostren la bona empenta que porten aquests primers mesos de curs, amb tres castells de la gamma alta de sis i el pilar de 5 més matiner que hagin fet mai.

La colla verd llima va començar la diada amb dos pilars de 4 amb diverses estrenes, abans d’atacar el primer 4 de 6 amb pilar de la temporada, que van descarregat sense problema. A la segona ronda, els Bergants van optar pel 7 de 6, un castell difícil de moure fora de la plaça pròpia per la gran quantitat de gent que es necessita, tant al tronc com a la pinya. Tot i això, amb gairebé 120 camises i molta feina de rodatge a l’assaig, es va poder assolir sense problemes.

L’últim castell de la diada dels verd llima va ser el 5 de 6, que ja havien descarregat a la Festa Major de la UAB dues setmanes enrere. La construcció més destacada de la colla universitària terrassenca, però, va arribar a la ronda de pilars, amb un pilar de 5 molt matiner – el que més – i amb una alineació renovada, que es va mostrar molt solvent i es va descarregar enmig de l’eufòria de la colla, abans de tancar la diada amb dos pilars de 4 més.

Juntament amb els Bergants, hi van actuar els Penjats del Campus Manresa, els amfitrions, que van completat el 3 de 6, el 4 de 6 i el 3 de 6 amb pilar, a més de dos pilars de 4; els Emboirats de la Universitat de Vic, que van portar a plaça el 4 de 7, acompanyat del 3 de 6 i el 4 de 6 amb pilar i d’un pilar de 4; i els Ganàpies de la UAB, que van descarregar el 4 de 6 amb pilar, el 5 de 6, el 7 de 6 i dos pilars de 4.

La propera cita dels Bergants del Campus Terrassa serà dijous 29 de novembre, a la Diada dels Marracos de la Universitat de Lleida. També hi seran els Ganàpies de la UAB, els Emboirats de la UVic i els Engrescats de la Universitat Ramon Llull de Barcelona.

Resum de la Diada d’Hivern dels Penjats del CM

Bergants del Campus Terrassa: 2P4, 4de6p, 7de6, 5de6, P5, 2P4

Penjats del Campus Manresa: 3P3, 3de6, 4de6, 3de6p, 2P4

Ganàpies de la UAB: P4, 4de6p, 5de6, 7de6, 2P4

Emboirats de la UVIC: P4, 3de6, 4de7, 4de6p, P4

Related Articles

Deixa un comentari