Els blau turquesa, diada de castells a Sta Coloma G. i de solidaritat a Terrassa, contra l’histiositosi

No Comment
El 3d7 descarregat dels Castellers de Terrassa. Foto: Castellers de TRS El 3d7 descarregat dels Castellers de Terrassa. Foto: Castellers de TRS

El passat diumenge els Castellers de Terrassa es van desplaçar fins Santa Coloma de Gramenet on els amfitrions celebraven la diada del seu 30è aniversari acompanyats a plaça i pels seus padrins, Castellers de Terrassa i pels Castellers del Poble Sec. La diada ha estat marcada per les altes temperatures i el poc públic que resistia aquesta calor observant l’actuació de les colles.

Els Castellers de Terrassa han descarregat un pilar de 4 aixecat per sota a l’inici de l’actuació i tot seguit el 4 de 7, 3 de 7 i 2 de 6. Han finalitzat l’actuació amb un segur pilar de 5.

Els amfitrions han descarregat tres castells de sis. 3 de 6 amb agulla, 4 de 6 amb agulla, 2 de 6 i tres pilars de quatre.

Els Castellers del Poble Sec per la seva banda van descarregar el 4 de 7 i el 5 de 7, mentre que el 3 de 7 els va caure mentre l’estaven desmuntant. Després d’uns moments d’incertesa hi van tornar per a descarregar-lo. Van tancar l’actuació amb un pilar de 5.

A la tarda, i desprès d’un dinar al local de la colla, on va participar majoritàriament canalla i pares dels mateixos, Castellers de Terrassa va posar el seu granet de sorra amb la festa organitzada al recinte de l’escola del Sagrat Cor, el “2n. event solidari, tots amb Aleix i Max, contra la histiocitosis”, que cerca donar a conèixer aquesta malaltia i ajudar a la investigació d’aquesta malaltia minoritària. Allà es va fer un petit taller on van participar petits i grans, coneixent una mica més les parts dels castells i  la filosofia que comporta els fet casteller, i es va concloure amb un pilar.

El cap de setmana vinent la colla blau turquesa actua al barri de Ca n’Aurell, el barri on la colla te el seu local. Divendres al vespre es donaran a conèixer una mica més al barri realitzant l’assaig a la Plaça del Progrés; dissabte hi haurà tallers d’iniciació al món dels castells per a petits i gran; i diumenge es farà a la Plaça del Progrés, l’actuació en motiu de la Festa Major del barri de Ca n’Aurell de Terrassa.

Resum de l’actuació:

  • Castellers de Terrassa: p4s, 4de7, 3de7, 2de6, p5
  • Castellers de Santa Coloma: p4s, p4, 3de6a, 4de6a, 2de6, 3p4
  • Castellers del Poble Sec: 2p4, 4de7, 5de7, i3de7, 3de7, p5

 

In : Cultura

Related Articles

Deixa un comentari